УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Сорти кави

Арабіка

кава з м’яким смаком і тонким, насиченим ароматом.

Вирощується на висоті від 500 до 2500м. над рівнем моря.
Дуже чутлива перепадам температури, заморозкам.
У світовому виробництві кави частка Арабіки становить 70-75%.

Плоди Арабіки містять велику кількість ароматних масел і в два рази меншу кількість кофеїну, ніж робуста

детальніше...


Робуста

кава з різким ароматом.

Вирощується на висоті до 600м. над рівнем моря.
Містить більше кофеїну ніж арабіка.

Робусту використовують в основному для виробництва розчинної кави, а також в сортових сумішах. В Італії її добавляють в суміші для отримання більш стійкої і густої пінки.

детальніше...



© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.