УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Види кави та рецепти

Сорти кави

Смакові та ароматні характеристики кави сильно залежать

  • від місця вирощування
  • висоти над рівнем моря
  • складу ґрунту
  • кількості опадів
  • терміну збирання врожаю
  • і способу обробки.

Завдяки цим факторам кава отримує ті чи інші відтінки, змінюючи смак, аромат, насиченість напою.

Виділяють три різновиди кави: арабіка, робуста та ліберіка.
Ліберіка характеризується великим зерном, яке через відсутність смакових та ароматичних властивостей промислового значення не має.

детальніше...


Кавові рецепти

Для більшого задоволення від кави пропонуємо Вам різні способи її
приготування, що зібрані у даному розділі.

детальніше...



© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.