УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Відгуки

                                                                                           Залишити свій відгук 

07.11.2014
Антоніна
Доброго дня! Напишіть, будь-ласка, з ким можна поговорити з приводу поставки кави до магазину українських товарів? Оскільки не можк додзвонитись по вказаному на сайті телефону. Дякую!
06.11.2014
Олександра
Щиро дякую за Каву зі Львова! Я вже декілька місяців кожен ранок пью вашу каву і кожен раз відчуваю неземну насолоду)Приємно мати частку Львова у себе вдома)
05.11.2014
Юрий
Добрый день ! Когда начнется акция с балами , стоит ли пить кофе , и собирать балы ? Спасибо
04.11.2014
Лілія
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, що означає на звороті упаковки розчинної кави, вгорі \"10 балів\", які треба вирізати? Для чого ці бали? Ні на упаковці, ні на вашому сайті я не знайшла даної інформації. Заздалегідь дякую за відповідь.
04.11.2014
Ольга
Добрий день,є можливість замовити каву \"Лвівська\" через інтернет? Дякую.
31.10.2014
світлана
дуже смачна кава розчинна \"кава зі Львова. Львівська\"(зелена). чи можна її замовити через інтернет?
29.10.2014
Андрій
Добрий вечір! Цікавлять умови купівлі та ціна вашої продукції.
27.10.2014
Ганна
Я бачу, багато хто звертає увагу на бали, що позначені на упковці - як і я, сьогодні придбала \"Каву зі Львова\" розчинну. Але як я отримаю інформацію про акцію, яка, як ви пишете, планується незабаром.
24.10.2014
Шигорін Віталій
З початком Майдану перестали вживати російську каву Жокей та перейшли на \"Каву зі Львова\" я та всі мої знайомі. Кава досить непогана, але останнім часом ціна на неї досить істотно перегнала російські аналоги. Надіюсь це помилка або тимчасове непорозуміння
21.10.2014
Безручко Наталя
Доброго дня! Колективу нашої компанії дуже подобатися смак кави, звареної з меленої кави класу \"Преміум\". Могли б Ви для нас організувати пряму поставку партії меленої кави класу \"Преміум\". Оплата за безготівковим розрахунком. Вкажіть, будь ласка, вагу мінімальної партії і ціну. Спасибі! З повагою, Безручко Наталя.


© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.