УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Відгуки

                                                                                           Залишити свій відгук 

15.08.2012
Кава зі Львова
Доброго дня усім кавовим гурманам! Друзі, ТМ «Кава зі Львова» продається в мережі «АШАН» Сільпо та Фуршет. Усім смачного
06.08.2012
Вікторія
Доброго дня! Нещодавно і я вирішила побалувати себе \"Кавою зі Львова\". Дуже багато чула про неї позитивних відгуків. І ось. Нарешті! Лише вдихнувши божественний аромат, я все зрозуміла. Далі слова були не потрібні. Я спробувала багато видів кави, і розчинної, і меленої, але \"Кава зі Львова\" поза конкуренцією. Дуже дякую за можливість насолоджуватись неперевершеною кавою, яка ні з якою іншою не зрівняється. Бажаю виробникам всього найкращого!!!
16.06.2012
Светлана
У вас самі найкраші поради до споживання кави! Позитивний настрій забезпечено ще до споживання кави. Купила каву вперше, разом зі співробітниками вдихали запах кави (стоячи, трошки не дотримались порад). Дякую!
11.06.2012
Сергей
Спасибо огромное производителю за такой щедрый подарок любителям не растворимого кофе в Одессе. Я в первые со спокойной душой могу взять кофе в стике и быть счастливым его выпить так как раньше не видел нормального(не растворимого) кофе в стике. Спасибо!.
20.05.2012
Ліщина
Як на мій смак = забагато робусти - кава має кислуватий смак, але, експрессо незаперечне. Вдосконалюйтеся, Панове, українці варті найкращого.
10.05.2012
Дмитрий
Добрый день! Подскажите, где возможно купить Ваш кофе в Харькове? И есть ли он в зернах или только молотый? Дякую
06.05.2012
Олександр
Смакував різну каву...Кава зі Львова - найсмачніша, найароматніша.
28.04.2012
Тетяна
\"Кава зі Львова\" просто нектар богів!!! А кава преміум - справжнє свято! Вперше купила каву цієї марки у Львові, і тепер це найочікуваніший презент мені від усіх знайомих, які відвідують Львів. \"Кава зі Львову\" люблю тебе!
24.04.2012
Олександр
Кава зі Львова дійсно дуже смачна
31.03.2012
Шишков Олександр
вітаю. я бажаю купувати вашу каву але живу в місті борисполі.дуже добре що зараз є такі організації як нова пошта.згоден на будь-яку форму оплати. чи не відмовите ви мені в радості споживати ваш чудовий продукт? сподіваюсь на позитивну відповідь. дуже дякую.


© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.