УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Відгуки

                                                                                           Залишити свій відгук 

01.11.2012
Барбара
Очень понравился кофе,оригинльная реклама,достойное качество по реальной цене. Одна проблема- купить в Росси или даже на востойной Украине(Харьков,например) невозможно. \"Кофе по-львовски\"(зеленый блок упаковки)- реально вариант нашего кофе по-силезски(район Ополе,Польша),Спасибо, напомнили мне дом!
19.10.2012
Лесь
Куштувал вчора «Каву зі Львова» – мені не сподобався. Гидота! Люди не ведіться на рекламу ТМ «Кава зі Львова». Підсилювача смаку вони туди не жаліють.
12.10.2012
Кава зі Львова
Дякуємо за запитання, пані Лілія! Інформація відсоткового співвідношення сортів у купажі кави - це є найбільша таємниця кожного виробника. Наше завдання скомпонувати сорти так, аби Ви отримали задоволення від співзвучності композиції смаку. Тому на сайті є опис готового продукту.
05.10.2012
Лілія
Доброго дня!Чому немає % складу на упаковці.Всі виробники кави указують % арабіки та рабусти.На сайті про вашу каву треба більш детально давати характеристику кожного виду кави.
22.09.2012
Юлія
Куштувала всі три види кави, кава дійсно смачна. Аде є зауваження до упаковки. Хотілось би на ній бачити співвідношекння арабіки і робусти, вміст кофеїну у %, і саме головне, з якої країни постачається Арабіка. Ці питання реально цікавлять багатьох.
29.08.2012
Наталья
Добрый день. Сегодня на прилавке я обратила внимание на незнакомый мне пакетик с кофе. Так как я офисный сотрудник я люблю пить кофе в свободную минутку.На пакетике было написано Кава зі Львова, дай попробую. Когда я открыла пакетик была просто шокирована тем ароматом, который источал кофе, я не могла оторваться, все время вдыхая и вдыхая аромат кофе и когда я оторвалась от пакета, долго смеялась. То, что было написано на пакетике полностью совпало с моим первым впечатление (Кава зі Львова_експрессо). Спасибо вам большое за доставленное удовольствие, которое я получила от кофе. Желаю вам успехов и процветания. Надеюсь, что мое впечатление всегда будет особенным к вашему продукту.
15.08.2012
Кава зі Львова
Доброго дня усім кавовим гурманам! Друзі, ТМ «Кава зі Львова» продається в мережі «АШАН» Сільпо та Фуршет. Усім смачного
06.08.2012
Вікторія
Доброго дня! Нещодавно і я вирішила побалувати себе \"Кавою зі Львова\". Дуже багато чула про неї позитивних відгуків. І ось. Нарешті! Лише вдихнувши божественний аромат, я все зрозуміла. Далі слова були не потрібні. Я спробувала багато видів кави, і розчинної, і меленої, але \"Кава зі Львова\" поза конкуренцією. Дуже дякую за можливість насолоджуватись неперевершеною кавою, яка ні з якою іншою не зрівняється. Бажаю виробникам всього найкращого!!!
16.06.2012
Светлана
У вас самі найкраші поради до споживання кави! Позитивний настрій забезпечено ще до споживання кави. Купила каву вперше, разом зі співробітниками вдихали запах кави (стоячи, трошки не дотримались порад). Дякую!
11.06.2012
Сергей
Спасибо огромное производителю за такой щедрый подарок любителям не растворимого кофе в Одессе. Я в первые со спокойной душой могу взять кофе в стике и быть счастливым его выпить так как раньше не видел нормального(не растворимого) кофе в стике. Спасибо!.


© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.