УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Відгуки

                                                                                           Залишити свій відгук 

06.11.2012
italiana
Кава і справді чудова - цілком конкурентоздатна з відомими європейськими брендами.Але ж приємно, що таку каву роблять у рідному місті. І ще особлива подяка талановитим авторам, які створюють ці неординарні тексти. Ефект і справді вражає.Байдужим не залишить - це точно...:)Смакуйте, панове, мені сподобалось. Рекомендую.
06.11.2012
Христина
Спробувала нещодавно \"Каву зі Львова\" і мушу сказати - мені неймовірно сподобалось. Колоритна упаковка з зображеннями стародавнього Львова, а всередині - неперевершений аромат кавового зерна. Приємно здивував і тонкий смак та аромат приготованого напою. Так тримати!
06.11.2012
Кава зі Львова
Доброго дня пані та панове! п. Микола, ТМ «Кава зі Львова» це поєднання зерен Арабіки та Робусти, дана суміш дарує чіткий смак та насичений аромат. Наше завдання скомпонувати сорти так, аби Ви отримали задоволення від споживання кави без будь яких ароматизаторів та підсилювачів смаку. Отже, можете сміливо вдихати на повні груди п’янкий аромат справжньої Львівської кави та обов’язково усувати залишки кави на губах поцілунками! Смачного.
03.11.2012
Микола
Доброго дня! Підкажіть чи додаються до кави при її виробництві ароматизатори та посилювачі смаку?
01.11.2012
Барбара
Очень понравился кофе,оригинльная реклама,достойное качество по реальной цене. Одна проблема- купить в Росси или даже на востойной Украине(Харьков,например) невозможно. \"Кофе по-львовски\"(зеленый блок упаковки)- реально вариант нашего кофе по-силезски(район Ополе,Польша),Спасибо, напомнили мне дом!
19.10.2012
Лесь
Куштувал вчора «Каву зі Львова» – мені не сподобався. Гидота! Люди не ведіться на рекламу ТМ «Кава зі Львова». Підсилювача смаку вони туди не жаліють.
12.10.2012
Кава зі Львова
Дякуємо за запитання, пані Лілія! Інформація відсоткового співвідношення сортів у купажі кави - це є найбільша таємниця кожного виробника. Наше завдання скомпонувати сорти так, аби Ви отримали задоволення від співзвучності композиції смаку. Тому на сайті є опис готового продукту.
05.10.2012
Лілія
Доброго дня!Чому немає % складу на упаковці.Всі виробники кави указують % арабіки та рабусти.На сайті про вашу каву треба більш детально давати характеристику кожного виду кави.
22.09.2012
Юлія
Куштувала всі три види кави, кава дійсно смачна. Аде є зауваження до упаковки. Хотілось би на ній бачити співвідношекння арабіки і робусти, вміст кофеїну у %, і саме головне, з якої країни постачається Арабіка. Ці питання реально цікавлять багатьох.
29.08.2012
Наталья
Добрый день. Сегодня на прилавке я обратила внимание на незнакомый мне пакетик с кофе. Так как я офисный сотрудник я люблю пить кофе в свободную минутку.На пакетике было написано Кава зі Львова, дай попробую. Когда я открыла пакетик была просто шокирована тем ароматом, который источал кофе, я не могла оторваться, все время вдыхая и вдыхая аромат кофе и когда я оторвалась от пакета, долго смеялась. То, что было написано на пакетике полностью совпало с моим первым впечатление (Кава зі Львова_експрессо). Спасибо вам большое за доставленное удовольствие, которое я получила от кофе. Желаю вам успехов и процветания. Надеюсь, что мое впечатление всегда будет особенным к вашему продукту.


© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.