УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Відгуки

                                                                                           Залишити свій відгук 

24.04.2014
Игорь
То,что начало происходить в стране благодаря российской руке,решил найти наш Украинский кофе-продукт,и я попал в \"десяточку\" Кофе цена-качество,прекрасный вкус и превосходный аромат.Я из Херсона,у нас его тяжело найти,немешало бы рекламы в стиле аля-Львов.Пивная индустрия вашего регтона преуспевает в качественном рекламном контенте.
23.04.2014
Дмитро
Придбав синю \"Вірменську\" каву в крамниці \"Овен\" в Одесі. Вона дуже дрібно змелена, що видно навіть по пакунку - він трошки менший за, наприклад, зелену, отже, щільність менша. Кава дуже обсмажена, до чорного кольору. Пакунки стали меншими - 240 г. Смак насиченої чорної кави. Таку дрібну каву краще варити в джезві - турці, ніж в гейзері. Хоча в моєму гейзері зварилася успішно.
22.04.2014
Лєна
Підскажіть, будь-ласка, номер телефону магазину кави по вул. Городоцька 123
21.04.2014
Віталій
Доброго дня! Мене також цікавлять умови співпраці з малим бізнесом. 0937810104
15.04.2014
Анастасія
мене цікавить співвідношення Арабіки з Робустою. Наприкллад у Еспрессо скільки відсотків Арабіки, а скільки Робусти!
11.04.2014
Юлия
Здравствуйте! Меня интересует дистрибьюция вашего кофе в городе Кременчуг! Скиньте пожалуйста на почту условия сотрудничества! Спасибо!
06.04.2014
эдуард
как купить оптом в мелитополе?
03.04.2014
Татьяна
Здравствуйте! Я житель Киева. Мне очень нравится ваш продукт, но столкнулось с тем, что нет кофе в стикерах Вашей марки. Я не исключаю, что это политика магазинов Киева. В основном продажа кофе юридических адрес которого - Россия. Если Вы мне можете помочь по приобретению данного кофе, свяжитесь пожалуйста через электронный адрес wgan1904@gmail.com. С уважением, Татьяна!
19.03.2014
Анастасія
Бренд, якому не потрібна реклама. В середині упаковки ховається ароматна, співуча кава, завдяки якій ти поринаєш у новий день з посмішкою, та гарним настроєм. Вона дарує нові відчуття з кожним ковтком. Головне, що кава є українським товаром, який заслуговує пошани. Мене зацікавила назва, а потім, взявши упаковку до рук, де кожне слово закликає до тепла та доброти. Тільки українці, можуть з такою любов\'ю дарувати бадьорі кавові ранки))) Слава Україні!!!
26.02.2014
Вельми вдячний.
Півроку тому вперше звернув увагу на \"Каву зі Львова\" у супермаркеті Грош, що у Вінниці. Побачив низьку ціну(одразу подумавши що якість мабуть погана), але все ж вирішив купити. І дуже здивувався, коли спробував :) Кава коштує в два рази дешевше за своїх конкурентів, але якість однакова. Дуже дякую, приємно вживати смачний продукт нашого виробництва. Слава Україні!


© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.