УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Відгуки

                                                                                           Залишити свій відгук 

29.10.2014
Андрій
Добрий вечір! Цікавлять умови купівлі та ціна вашої продукції.
27.10.2014
Ганна
Я бачу, багато хто звертає увагу на бали, що позначені на упковці - як і я, сьогодні придбала \"Каву зі Львова\" розчинну. Але як я отримаю інформацію про акцію, яка, як ви пишете, планується незабаром.
24.10.2014
Шигорін Віталій
З початком Майдану перестали вживати російську каву Жокей та перейшли на \"Каву зі Львова\" я та всі мої знайомі. Кава досить непогана, але останнім часом ціна на неї досить істотно перегнала російські аналоги. Надіюсь це помилка або тимчасове непорозуміння
21.10.2014
Безручко Наталя
Доброго дня! Колективу нашої компанії дуже подобатися смак кави, звареної з меленої кави класу \"Преміум\". Могли б Ви для нас організувати пряму поставку партії меленої кави класу \"Преміум\". Оплата за безготівковим розрахунком. Вкажіть, будь ласка, вагу мінімальної партії і ціну. Спасибі! З повагою, Безручко Наталя.
18.10.2014
лілія Доброскок
Привіт, я є шанувальницею вашої кави, віднедавна живу у Вишгородському районі. Тут ваша кава відсутня. Зокрема відвідала супермаркет Еко у м.Вишгород там купа москальської кави, а вашої нема:( дуже прикро. Працюйте над цим
17.10.2014
Юлия
Можна узнать что за балы на упаковке?
14.10.2014
Олексій
Доброго дня, На днях був у Вінниці, випадково придбав Вашу каву зі Львова-це нектар,божій напій,...Ми з жінкою були вражені. В мене прохання-як придбати чи заказати Вашу каву до МиколаІва(не знайшов тут),можу брати малим оптом-«хворих» до доброї кави серед своїх багато....Можливо якийсь прайс... З Повагою та надією Олексій
14.10.2014
Олексій
Доброго дня, На днях був у Вінниці, випадково придбав Вашу каву зі Львова-це нектар,божій напій,...Ми з жінкою були вражені. В мене прохання-як придбати чи заказати Вашу каву до МиколаІва(не знайшов тут),можу брати малим оптом-«хворих» до доброї кави серед своїх багато....Можливо якийсь прайс... З Повагою та надією Олексій
12.10.2014
Вячеслав
Варю кофе в джазве, поэтому купил \"Вірменську\" - непередаваемый вкус и главное - пенка! Спасибо
12.10.2014
Юрий
Гарна кава, дякую Вам.


© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.