УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Відгуки

                                                                                           Залишити свій відгук 

08.11.2017
Іванна Горобець
Сьогодні отримала своє замовлення щиро дякую. Дуже люблю \"Каву зі Львова\" в зернах чудовий смак. Рекомендую як інтернет - магазин так і каву в зернах.
17.10.2017
Маріна
згідна з попереднім відгуком, що якість стала трішки гіршою. Краще поставити вище ціну, але якість вдосконалити. Розширити асортимент. Бажаю процвітання.
14.10.2017
Дмитрий
Здравствуйте. Я из ЛНР. Увидел ваш кофе в стиках, и решил попробовать. Я скажу, что ЭТО НЕВЕРОЯТНО! Последний раз я пил такой кофе, когда тётя привозила из Италии. Я готов был бы пить его каждый день, если бы он был доступен.
05.09.2017
вадим
все как везде . все продукты уверенно \"худеют\" . шоколад , молочка и т.д. теперь уже и кава зи Львова . как говорил грузин из анекдота - абыдно - да !
19.07.2017
Инна
Здравствуйте! Обычно на кофе пишут соотношение в % Робусты и Арабики. Почему у вас в описании Львовского и Эспрессо просто общие фразы?
03.07.2017
Дарья
Здравствуйте:) Попробовала в первый раз \"Кава зі Львова\", на вкус очень даже ничего:) Но попробовав сделанным его в турке, оказалось даже лучше, чем просто заваренный кофе:)) Если и пить его, то только приготовленным в турке, ведь так чувствуется приятный вкус, в который даже сахар не нужно сыпать...
22.04.2017
Сергій
Добрий день. Замовив каву, прислали бистро, навіть дали подарунок. Магазин працює чудово. Я вдячний.
06.04.2017
Наталя
Піднімає настрій в непогожий ранок!
06.04.2017
Іра
Смачно
22.01.2017
Тарас
Ваш прибуток зросте,якщо стіки з натурал ною кавою,будуть легше відкриватися)


© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.