УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Відгуки

                                                                                           Залишити свій відгук 

13.01.2018
Катерина
добридень! не впевнени чи ви є представником виробника чи просто перепродаєте. але дуже хочу висловити своій відгук стосовно жахливої якості кави по-Львівськи (чорної), яку ми купляємо в Києві в Ашані. Помол, смак - все змінилося і кава стала на смак просто зовсім інша та несмачна. 4 упаковки в різний час брала і все те саме Г. через місяць ще один раз спробую з надією на те, що це була тимчасова преблема. Якщо ні - то прийдеться змінити улюблену каву, яку вся моя родина регулярно пила протягом років.
08.11.2017
Іванна Горобець
Сьогодні отримала своє замовлення щиро дякую. Дуже люблю \"Каву зі Львова\" в зернах чудовий смак. Рекомендую як інтернет - магазин так і каву в зернах.
17.10.2017
Маріна
згідна з попереднім відгуком, що якість стала трішки гіршою. Краще поставити вище ціну, але якість вдосконалити. Розширити асортимент. Бажаю процвітання.
14.10.2017
Дмитрий
Здравствуйте. Я из ЛНР. Увидел ваш кофе в стиках, и решил попробовать. Я скажу, что ЭТО НЕВЕРОЯТНО! Последний раз я пил такой кофе, когда тётя привозила из Италии. Я готов был бы пить его каждый день, если бы он был доступен.
05.09.2017
вадим
все как везде . все продукты уверенно \"худеют\" . шоколад , молочка и т.д. теперь уже и кава зи Львова . как говорил грузин из анекдота - абыдно - да !
19.07.2017
Инна
Здравствуйте! Обычно на кофе пишут соотношение в % Робусты и Арабики. Почему у вас в описании Львовского и Эспрессо просто общие фразы?
03.07.2017
Дарья
Здравствуйте:) Попробовала в первый раз \"Кава зі Львова\", на вкус очень даже ничего:) Но попробовав сделанным его в турке, оказалось даже лучше, чем просто заваренный кофе:)) Если и пить его, то только приготовленным в турке, ведь так чувствуется приятный вкус, в который даже сахар не нужно сыпать...
22.04.2017
Сергій
Добрий день. Замовив каву, прислали бистро, навіть дали подарунок. Магазин працює чудово. Я вдячний.
06.04.2017
Наталя
Піднімає настрій в непогожий ранок!
06.04.2017
Іра
Смачно


© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.