УкраїнськаEnglishГоловнаE-Mail
Кава зі Львова
Про Каву зі ЛьвоваВиди кави та рецептиПрезенти зі ЛьвоваКонтактиВідгуки
повернутись на рівень вище
Мелена кава

Преміум

Елітна кава класу «Преміум» - це наше найдорожче та найдовершеніше творіння. Спеціально створена для істинних поціновувачів вишуканого та пікантного смаку справжньої кави. Надзвичайно легка, м’яка та ароматна кава, виготовлена з відбірних зерен Арабіки. У ній ідеально поєднано розкішний оксамитовий смак, делікатну кислинку та міцний запашний аромат.

Якщо бажаєте пізнати смак кавової досконалості, то кава «Преміум» створена спеціально для Вас.


Еспрессо

Ви гадаєте, що справжнє еспрессо можна покуштувати лише в Італії? Це хибна думка. Його можна скуштувати і в Україні. Для того, щоб смак напою був ідеальним, мало просто побувати в Італії, взяти хороші кавові зерна і правильно їх обсмажити. Необхідно скласти найкращий кавовий купаж з різним співвідношенням смаків та приготувати все це з дотриманням найвищих стандартів і традицій справжнього італійського еспрессо. Саме це ми для Вас і зробили.

Міцний, концентрований смак, густа консистенція та неповторний насичений аромат – це наше «Еспрессо». Делікатна, свіжа, смачна кава, із ледь помітною гірчинкою. Поєднання зерен Арабіки та Робусти дарує чіткий виразний смак та насичений аромат. Каву цінують завдяки високому вмісту кофеїну та особливій густій рудо-горіховій піні.

Лише один раз пригубивши, Ви на все життя залишитесь в його полоні…


Львівська

З давніх-давен у Львові варили каву. Мабуть, ще не всі вулиці міста мали назви, а кава тут вже варилася, неймовірні пахощі доносились з кожної домівки. Справжня львівська кава має складну, древню, унікальну рецептуру, саме тому, львівська кава так вирізняється з-поміж усіх інших. Відтепер п’янкі кавові пахощі розливатимуться не лише по львівських вулицях, а й у вашій оселі. Одна з найяскравіших та найсмачніших сумішей, кава Львівська м’яка та об’ємна на смак з природнім ледь відчутним присмаком солоду.

Це тонізуючий, ароматний духмяний напій, який дарує відчуття повноти життя і вміння насолоджуватися миттю.


Вірменська

Ще з середини XVIII ст., рятуючись від завойовницьких нападів, вірмени знайшли гостинний притулок у Львові.  Чисельна вірменська громада запровадила в місті нову архітектурну стилістику, продемонструвала бездоганну ремісничу майстерність ювелірів та гартувальників, а також зарекомендувала себе як нація вправних купців. Разом з іншими національними вміннями вірмени принесли до Львова виняткову кавову традицію.

Кава супроводжує вірменський народ упродовж століть. Відзначаючись надзвичайною гостинністю, вірмени звикли частувати гостя стравами і напоями особливого приготування. Зокрема це стосується й кави. Таємниця кави по-вірменськи криється в її наддрібному помелі. Спершу зерна обсмажували до слабкого обвуглення, а потім змелювали вручну – лише так вдавалось досягти бажаного ефекту. Надзвичайно тонкий помел створює напій з неповторним ароматом та надає йому особливого, витонченого смаку.

«Кава зі Львова «Вірменська» - це міцна, ароматна та насичена суміш Арабіки та Робусти. Її виняткові смакові властивості досягаються завдяки ультра дрібному помелу зерен, який надає  каві «Вірменській» інтенсивного, шовковистого смаку та тонкого, збалансованого аромату.


Кава мелена з часточками зеленої кави

Кава смажена та змелена з часточками зеленої кави

Сорт кави:
суміш сортів кави Арабіка та Робуста.

Ступінь обсмаження:
середнє обсмаження.

Помел:
середній.

Методи приготування:
запарювання, френч-прес.


Кава мелена у стіках "Еспрессо" 16 г

Кава смажена та змелена у стіках.

Сорт кави:
суміш сортів кави Арабіка (20%) та Робуста (80%).

Походження:
Південна Америка, Центральна Африка, Південно-Східна Азія.

Ступінь обсмаження:
темне обсмаження Vienna Roast.

Помел:
дрібний.

Методи приготування:
запарювання, у еспресо-кавоварці, у джезві.



© 2010. Кава зі Львова. Усі права застережені. © 2010. Компанія ВебМайстерня. Професійна розробка веб-сайтів та впровадження TYPO3 CMS.